Categories
Uncategorized

Suositut aamupalavaihtoehdot – näitä hotelliasiakkaat haluavat

Suositut aamupalavaihtoehdot – näitä hotelliasiakkaat haluavat

Hotellivieraita on kahdenlaisia: on niitä, jotka haluavat tietää, mihin aikaan hotelli alkaa tarjoilla aamiaista, ja niitä, jotka haluavat tietää, kuinka kauan he voivat nukkua, ennen kuin hotelli lopettaa aamiaisen tarjoamisen. Riippumatta siitä, minkä tyyppisiä vieraita hotellisi majoittaa, sinun tulee huolehtia aamiaisen laadusta ja tarjoamiesi tuotteiden monipuolisuudesta. Koska asiakkaiden antamat aamiaisarvostelut ovat erittäin tärkeitä minkä tahansa hotellin maineella, kannattaa varmistaa, että hotellisi tarjoaa aamupalavaihtoehtoja, joista vieraasi pitävät.

Huippulaadukas tee ja kahvi

Minkä tahansa hotellin on tarjottava asiakkailleen laadukasta kahvia tai teetä. Kuuma kofeiinipitoinen juoma – olipa kyseessä sitten vaahtoava cappuccino tai tuoksuva Earl Grey – on yleensä ensimmäinen asia, jonka hotellin vieraat haluavat (ja, jota he myös odottavat) ennen kuin he edes alkavat miettimään, mitä syötäviä tuotteita on saatavilla.

Hiilihydraattien lähteet

Hiilihydraattipitoiset syötävät kuuluvat minkä tahansa hotelliaamiaisen rakastetuimpiin osiin maasta riippumatta. Vieraat rakastavat ihania pannukakkuja, hiutalemaisia croissanteja, bageleita ja uunituoreita patonkeja.

Hotellin vieraat yleensä nauttivat kaikista ​​leipämäisistä asioista aamiaisen yhteydessä, koska ne auttavat heitä tulemaan kylläiseksi. Joten kun ajattelet millaisia aamupalavaihtoehtoja, hotellisi tulisi tarjota, älä unohda hiilihydraattipitoisia tuotteita!

Proteiinia proteiinin kanssa

Vaikka sihisevä pekoni ja munakokkelit ovat klassisia hittejä länsimaalaisissa aamiaisissa, sinun tulisi tarjoilla hotellisi vieraille myös muita vaihtoehtoja. Hotellin sijainnista riippuen leikkeleet ja juusto voivat olla sopivimpia vaihtoehtoja, tai ehkä paksu kreikkalainen jogurtti – tai mikä tahansa muu jogurtti. Esimerkiksi tämä hotelli Helsingissä ei tarjoa pekonia ja nakkeja aamiaisella, mutta se tarjoaa monia muita vaihtoehtoja.

Älkäämme myöskään unohtako kaikkia niitä tapoja, joilla voimme tarjota munia vieraille. Munasta voi valmistaa monenlaisia maukkaita aamiaisia, kuten munakokkelia tai munakasta. Munan voi myös vain keittää ja siitä voi leikata viipaleita leivän päälle.