Categories
Uncategorized

Laadukkaat välineet terveellisen syömisen apuna

Laadukkaat välineet terveellisen syömisen apuna

Terveellinen syöminen voi tuntua hankalalta, varsinkin, jos mielikuva on hedelmien ja juuresten epätoivoista kuorimista, kasa salaattia ja porkkanoiden pakollista tuputtamista. Itse alusta asti valmistettavien ruokien ja välipalojen avuksi onkin kehitetty paljon erilaisia apuvälineitä. Esimerkiksi Fiskars ja Hackmann ovat tuoneet jatkuvaan tahtiin uusia, erittäin laadukkaita tuotteita, joiden avulla esimerkiksi hedelmien ja vihannesten kuoriminen on todella kätevää ja nopeaa. 

Fiskarsin kuorimaveitsi on yksi kätevimmistä keksinnöistä. Kuorimaveitsellä on helppo kuoria esimerkiksi porkkana ja tehdä siitä, tai vaikka kesäkurpitsasta ohuita, koko vihanneksen levyisiä suikaleita, vaikka laatikkoruokiin kerroksiksi. Fiskarsin kuorimaveitsiä on monia erilaisia, ne ovat todella laadukkaita ja säilyvät terävinä hyvin kauan. Fiskarsin kuorimaveitset ovatkin hintaansa nähden todella laadukkaita ja pitkäikäisiä. Voin huoletta suositella sellaisen hankintaa sinunkin keittiöösi. 

Laadukkaat ja terävät veitset ovat yksi keittiön peruselementeistä. Terävällä veitsellä kuoriminen, pilkkominen, suikalointi ja leikkaaminen on paljon helpompaa, kuin vähänkään tylsällä veitsellä. Kannattaa valita erilaisia veitsiä eri käyttötarkoituksiin, eikä yrittää käyttää yhdenlaista veistä ”monitoimityökaluna”. Veitsen kannattaakin olla tukeva varreltaan ja jos mahdollista, suosia yhdestä materiaalista valmistettua veistä, jolloin materiaali pysyy kauemmin hyvänä ja esimerkiksi puhtaana pitäminen on paljon helpompaa.

Kauniit tarjoiluratkaisut piristävät ateriaa

Kauniit tarjoiluratkaisut ja asetelmat piristävät, sekä motivoivat laittamaan parempilaatuisia ruokia. On totta, että mitä parempi motivaatio, sitä suuremmalla todennäköisyydellä jaksaa laittaa terveellisempää ruokaa. Monipuoliset ja laadukkaat käyttöesineet, kuten esimerkiksi kotimaiset Iittala ja Finlayson ovat tuoneet valikoimiinsa valtavasti kauniita, moniin erilaisiin tilanteisiin sopivia tuotteita ja esineitä, joilla kauniin kattauksen aikaansaaminen on helppoa. 

Näyttävät lopputulokset motivoivat uudestaan ja uudestaan ylittämään itsensä. Kannattaakin kokeilla erilaisia kattausvaihtoehtoja ja ruoasta itsestään tehtyjä asetelmia motivoimaan ruoanlaittamista.