Aamiaisesta alkaa hyvä päivä

Aamiaisesta alkaa hyvä päivä

Aamiainen vuoteeseen on yleensä loistava ehdotus, kysytpä sitä keneltä tahansa. Harva meistä kieltäytyy, kun meille ehdotetaan aamiaistarjoilua suoraan petiin. Jos haluat yllättää perheenjäsenesi, kumppanisi tai ystäväsi, kokeile tarjoilla heille herkullinen aamiais- tai brunssikattaus sänkyyn. Takaan, että tämä jää mieliin ikuisiksi ajoiksi!

Tarjotin on ehkä tärkein asia, kun lähdetään miettimään aamiaisen koostamista. Tarjottimen kannattaa olla tarpeeksi iso, jotta sillä saa kerralla kannettua vuoteeseen kaikki halutut aamiaistuotteet. Aamiaisen nauttimisessa auttaa tukeva sängynpääty, johon voi nojata helposti ja ottaa tällä tavalla hyvä istuma-asento sängyssä.

Kun sinulla on hyvä tarjotin, voit lähteä kasaamaan sille aamiaista. Ota selvää läheisesi mieltymyksistä: pitääkö hän kahvista vai teestä, maistuuko hänelle mieluummin puuro vai kenties täytetty croissant? Itse tehty granola on aina herkullinen valinta, joka myös osoittaa, että olet nähnyt todella vaivaa läheisesi yllättämiseen. Kannattaa varata paljon appelsiini- tai omenamehua, joka virkistää aamulla mukavasti.

Kaunis kattaus on ehdottomasti yksi asioista, joihin kannattaa panostaa. Värikkäät kulhot piristävät mieltä ja piristys onki yksi tärkeimmistä asioista, joita voit aamuisin läheisellesi antaa. Astioiden kannattaa olla tarpeeksi kevyitä, jotta ne eivät paina tarjottimella liikaa ja tee kantamisesta ylivoimaisen vaikeaa.

Ruuan lisäksi tarjottimelle voi laittaa jotakin, mistä vastaanottaja pitää. Miten olisi esimerkiksi uunituore sanomalehti tai vaikkapa aikuisten värityskirja ja värityskyniä? Rentouttava puuhailu heti aamutuimaan tekee koko päivästä paremman. Kauniit, tuoreet leikkokukat ovat myös aina kaunis ajatus – kesäisin voit hakea pihamaalta vaikkapa päivänkakkaran, jonka laitat kapeaan maljakkoon. Yleensä yksinkertainen on kaunista ja ajatus tärkein!

Toivottavasti näillä vinkeillä saat luotua täydellisen aamiaiskattauksen sänkyyn!